Haber Yorum / Şampiyon Olacağız

Haber Yorum / Şampiyon Olacağız

Samsunspor'un dünkü Keçiören deplasmanı ile ilgili kısa bir yorumu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Samsunspor Haber: Dünkü maçtan önce taraftarın takıma çok büyük bir güveni vardı. Kazanacağımızı düşünüyorduk. Ancak hesapladığımız gibi olmadı. Futbolda bu tür şeyler var. Maalesef takımda hemen herkes kötü oynadı ya da vasat oynadı. Böyle bir güne denk geldi. Buna rağmen iyi oynamadığımız bir maçı kaybetmemiş olmak da bir kârdır diye düşünebiliriz. Keçiörengücü bizi adeta tuzağına düşürdü. Nasıl oynayacaksa öyle oynadı. Biz beklenen hücum varyasyonlarını yapamadık.

Ancak yenilmek üzere iken 1 puanı kurtarmak, herşeye rağmen iyi oldu. Kaldı ki akşam Giresunspor'un yenilmesi ile birlikte liderle aramızda 3 puan kaldı. Onları yendiğimizde lider duruma geçiyoruz.Aslında iyi gidiyoruz ve şampiyon olacağız.

Tek tek düşündüğümüzde bütün maçları kazanmak istiyoruz. Ama önümüzde 5 maçlık bir paket vardı ve bu 5 maçta 15 puan değil, 11 ya da 13 puan bile bizim için iyi olacaktı. Önümüzdeki kritik 4 maçı da bu şekilde atlatmamız gerekiyor. Evet, dün kötü oynadık. Bunu kabul ediyoruz. Umarım oyuncular da bu maçtan bir ders çıkarır ve bizim için kötünün iyisi olarak geçen bu maç tıpkı Bursa maçından sonra yeniden bir seriye geçirmemize vesile olur. Şampiyon olacağımıza dair inancımızda hiçbir şey eksilmedi.