Bir Puan Sevindirmedi

Bir Puan Sevindirmedi

Samsunspor'un 0-0 ile döndüğü Giresun deplasmanının haber yorumu...

Samsunspor, Giresun deplasmanından 0-0'lık skorla dönerken bu beraberlik taraftarları memnun etmedi.

Maç öncesinde çok bilinmeyenli bir maç olacağı düşünülüyordu. Peki neydi bu bilinmeyenler?

Örneğin Ertuğrul Hoca'nın izolasyondan dolayı takımın başında olmayacak olması takıma nasıl yansıyacak, bunu bilemiyorduk. Bunun dışında, iyi oynadığımız ama kazanamadıgımız Altınordu maçından sonra verilen milli takım arasının takıma nasıl yansıyacağını da görmemiz lazımdı. Sakat ve kovitlilerden dönüş olacaktı, kadroda nasıl değişiklikler olacak, onu da bilemiyorduk. Üçüncü bilinmezlik ise rakip ile alakalıydı. Rakip, dalgalı performans gösteren bir takımdı. Belli zaafları vardı ama ilginç bir şekilde iyi bir puan da toplamışlardı.

Bütün bunların eşliğinde bir deplasmana çıktık. Gönlümüzden geçen tabii ki 3 puandı ve bunu başarabilecek güçteydik. Giresun'dan alınacak 3 puan pek çok açıdan 3 puanın daha ötesi anlamını da taşıyabilirdi.

İlk 20 dakika oynuyoruz bile diyemezdik çünkü kötü de olsa oynarsın. Biz hiçbir şey oynayamadık. Bu kötü oyun tedirgin başlayan rakibi cesaretlendirdi.

25-35 arası roller değişti. İki tane pozisyon kaçırdık.

İkinci devreye iyi başladık. Rakibe sadece bir pozisyon verdik. Oyunu tuttuk ve galibiyete yakın taraf bizdik. Ancak maalesef Burak Çalık ve özellikle Nadir kötü oynadılar. Kulübeden gelenler de hücum anlamında üstüne koyamadılar.

Sahadaki futboldan bağımsız olarak şunu demek lazım. Maalesef yabancı oyuncu sorunu yaşıyoruz. Kadroda sadece iki yabancı vardı ve birisi de kulübedeydi.

Tomane ve Boli iyi oyuncular ancak sakatlar. Yameogo ve Plumain kadroya bile layık görülmüyorlar. Ne yazık ki, yabancı seçimleri başarısız oldu. Bu da takımın üstlere tırmanması önündeki en büyük engele dönüştü.