Samsunsporlu milli futbolcu Müjdat Gürsu Kalplerde

Samsunsporlu milli futbolcu Müjdat Gürsu Kalplerde

21 Haziran 1994 tarihinde, genç yaşta aramızdan ayrılan Samsunsporlu milli futbolcu Müjdat Gürsu'yu vefatının 26. yılında anılıyor.

21 Haziran 1994 tarihinde, henüz 23 yaşında ikenFethiye'de geçirdiği bir trafik kazasının ardından aramızdan ayrılanSamsunsporlu milli futbolcuMüjdat Gürsu vefatının 26. yılında özlem ve rahmetle anılıyor.

1994 Dünya Kupası maçlarını televizyondan seyreden futbolseverler "şimdi aldığımız bir haberi veriyoruz; Samsunspor'un Ümit Milli futbolcusu Müjdat Gürsu geçirmiş olduğutrafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiştir" cümlesiyle irkildiler. Henüz 23 yaşında olan bu büyük yetenek bir anda ayrılmıştı aramızdan. Tarih 21 Haziran 1994 idi.

Onun da devamlı oynadığı o Ümit Milli Takımda kimler yoktu ki? Rüştü, Abdullah, Bülent Uygun, Sergen, Hakan Şükür, Arif, Alpay, Ergün, Okan... Yani ilerleyen yılların A Milli Takımı... Zaten teknik direktör de Fatih Terim'di.

Genç Müjdat 9 kere giyiyor Ümit Milli formayı ve bunlardan ikisinde bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol de atıyor. İlki 15 aralık 1992'de İstanbul'da 1-1 biten maçın 22. dakikasında Hollanda'ya. İkincisi ise 26 Ekim 1993'te 1-0 kazandığımız maçta Polonya'ya. Şayet ömrü vefa etse idi A Milli Takım'ın altın jenerasyonunda Müjdat'ın da olacağı çok açıktı.