Samsunspor'un penaltı karnesi

Samsunspor'un penaltı karnesi

Samsunspor ligde oynadığı 28 maçta 6 penaltı golü atarken kalesinde ise 4 penaltı golü gördü.

Samsunspor haber: Lige verilen arayla ile birlikte halihazırda 28 maça çıkmış olan ve en yakın rakibinin 10 puan önünde lider durumda bulunanSamsunspor, bu 28 maçta 64 gol atarken kalesinde sadece 11 gol gördü.

Samsunspor'un penaltılarda olan durumuna göz attığımızda maçlarında toplam 10 penaltı düdüğü çalındığını görüyoruz. Bunlardan 6 tanesi Samsunspor'un lehine, 4 tanesi ise aleyhine çalınmış ve bütün penaltı atışları gole çevrilmiş. Dolayısıyla Samsunspor 6 penaltı golüne imza atarken, kalesinde 4 penaltı golü görmüş.

Samsunspor'un 6 penaltısını 2'şer defa İlyas Kubilay, Gökhan Alsan ve Bahattin Köse gole çevirmiş. Samsunspor'unpenaltı golü attığı maçlara baktığımızda, Gümüşhane deplasmanında 2-0 kazanılan maç, Zonguldak deplasmanında 2-0 kazanılan maç, Şanlıurfa'yı 5-0 mağlup ettiği maç, Tarsus deplasmanında 2-1 kazandığı maç, Sancaktepe deplasmanında 1-0 kazandığı maç ve son maçta Zonguldak karşısında 2-1 kazandığı maç olarak görüyoruz. Penaltı golü yediği maçlar ise, BAK Spor deplasmanında 2-2 biten maç, Hacettepe'yi 2-1 mağlup ettiği maç, Çorum deplasmanında 2-1 kaybettiğimiz maç ve içerideki Zonguldak maçında 2-1 kazanırken birer penaltı golü yemiş.