Arıkan: Samsunspor Benim İçin Çok Özel

Arıkan: Samsunspor Benim İçin Çok Özel

OMÜ Gençlik Topluluğu tarafından tele konferans yoluyla gerçekleştirilen 'Futbolu Konuşuyoruz' adlı söyleyişinin konuklarından biri de TRT Spor spikerlerinden Erdoğan Arıkan idi.

19 Mayıs Üniversitesi Gençlik Topluluğu tarafından tele konferans yoluyla gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan 'Futbolu Konuşuyoruz' adlı söyleyişinin konuklarından biri de TRT Spor spikerlerindenErdoğan Arıkan idi. Arıkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Böyle özel bir günde, bizi böyle seçkin, saygın bir toplulukta buluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum.

DoğrusuSamsunspor'un benim meslek hayatımda önemli bir yere sahip olduğunu söylemem lazım. Spor spikerliğine Samsunspor maçını radyodan anlatarak başladım. Çok başarılı oyuncularının bulunduğu üst düzey bir takımdı. Ertuğrul Hoca da vardı. Futbol oynuyordu. Samsun halkının tribündeki futbol coşkusu harikaydı ve hepimiz maç anlatımı için Samsun'a gitmek isterdik.

Burada BaşkanYüksel Yıldırım'a gerek Samsunspor'a gerekse Türk futboluna verdiği destek için teşekkür etmek isterim. Çünkü maalesef ülke futbolunda, üst liglerde şehir takımlarının ve coşkulu tribünlerin azaldığını görüyoruz. Bu takımların Süper Lig'e dönmesi gerekiyor. Bu nedenle Başkan Yıldırım'ın çalışmalarını takdir ediyorum."