Samsunspor'da oyuncular Sakatlıktan Dönemediler

Samsunspor'da oyuncular Sakatlıktan Dönemediler

Samsunspor'da uzun süren sakatlık dönemlerini atlatan Ercan Yazıcı ve Okan Dernek henüz forma şansı bulamadılar.

Samsunspor takım kaptanıErcan Yazıcı, 2018-19 sezonuna çok iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak geçen sezon ekim ayında İnegölspor deplasmanında oynanan maç son maçı olmuş ve o süreçte yaşadığı bir sakatlığın ardından, önce ameliyat olup sahalardan aylarca uzak kalmış, sonra ise bireysel antrenmanlara başlayabilmişti. Yeni sezonun başından beri takımla çalışan ve hazırlık maçlarında forma giyen Ercan Yazıcı, henüz ligde forma şansı bulamadı. Hatta maç kadrolarına dahil edilmedi. Samsunspor altyapısından yetişen başarılı savunma oyuncusu kupa maçında ise Fatsa Belediyespor'a karşı 90 dakika oynamış ve iyi bir maç çıkarmıştı. Ancak Ercan, Yalçın, Aytaç, Erkam üçlüsünden birini geçip kadroya girebilmiş değil. 


Geçen sezon takıma dahil olan ve özellikle ikinci devrede oynadığı hırslı ve mücadeleci futbolla dikkatleri çeken Okan Dernek de, geçen sezon nisan ayındaki Keçiörengücü deplasmanında sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Takımla idmanlara çıkan Okan, henüz hiç bir maçta forma şansı bulabilmiş değil.


Her iki oyuncu da geçmişte kendilerini ispat etmiş isimler ve idmanlara çıkarak bir bakıma sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar.