Zerrin Özer'den kötü haber!

Zerrin Özer'den kötü haber!

Zerrin Özer'den son dakika üzücü haber geldi.

Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı. Nikah masasına oturduğu kişinin 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlandığını öğrenen ve bu durumdan ötürü boşanan Zerrin Özer'in hastaneye kaldırılışı sevenlerini üzdü. Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından da açıklama yaptı. 

Haziran ayında 3 yıldır birlikte olduğuMurat Akıncı ile nikah masasına oturup çok kısa bir süre sonra boşanan Zerrin Özer'in hastaneye kaldırılışı sevenlerini üzdü.

Yaşadığı olaylardan ötürü ağrıları olduğunu belirten ünlü sanatçı sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.

 Nikah fotoğraflarının yayılmasıyla birçok kadın bir magazin programına telefonla bağlanarak Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu iddia etti. Eşinin kendisine birçok konuda yalan söylediğini öğrenen Özer ise boşanma kararı aldı.

Yaşadığı olaylardan dolayı kötü günler geçiren Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı. "Çok acım var" diyen Zerrin Özer, Instagram hesabından hastane odasından bir fotoğraf paylaşarak "Canım, canım dostlarım benim! Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hem de çok acılarım, ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz inşallah, bir şey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım. Sizler benim her şeyimsiniz. Var olun daima..." dedi.