EYT yasası çıktı mı? İşte yeni formül EYT Meclis'e geldi mi?

EYT yasası çıktı mı? İşte yeni formül EYT Meclis'e geldi mi?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için son durum Emeklilik için gün sayanlar erken emeklilik yasasında son durum nedir? sorusuna büyük bir merakla cevap arıyor.

Türkiye'nin önemli gündem maddelerinden birisi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT). Türkiye'nin önemli gündem maddelerinden birisi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olarak görülüyor.

On binlerce fert emekli maaşı almak istiyor sadece emekli olamadıkları için 50 ve üzeri yaşlarda çalışmaya zorunlu kalıyorlar.

Bu bağlamda birçok özel sektör şirketi yaşı ilerlemiş kişileri işe almak istemiyor ve nitelikli personel istihdam talebinde bulunuyor.


Peki Emeklilikte Yaşa Takılanlar son dakika haberleri nedir? EYT yasası çıktı mı? İşte yeni formül!


10 Temmuz EYT yasası çıktı mı? 31 Mart 2019 Yerel seçimleri öncesinde gündeme gelmeyen emeklilikte yaşa takılanlar (eyt) yasasının 23 Haziran seçimlerinden sonra ne zaman Meclise geleceği merak ediliyor. Binlerce kişi emekli olamadığı için sigortalı iş arıyor ve yaşını doldurarak emekli olmak istiyor.

Ancak kamu kurumlarında istihdam sağlanırken en önemli kriter yaş şartıdır ve emeklilikte yaşa takılanlar (eyt) yasasını bekleyenler sadece özel sektörde iş bulabiliyorlar.

Diğer yandan özel sektörde sigorta ve geçim sıkıntısı nedeniyle zorluk çeken vatandaşlar emeklilikte yaşa takılanlar (eyt) yasasının bir an önce TBMM'de onaylanmasını talep ediyorlar. Milyonlarca aileTürkiye'de EYT son dakika gelişmesi var mı, yok mu araştırmasına devam ediyor.